Inloggen-
 
Home > Alle categorieën > Gebruiksvoorwaarden > Colofon

Colofon

Behavior Basics is een kennisbank voor constructionele gedragsanalyse. De constructionele gedragsanalyse kent verschillende toepassingen, zoals constructionele gedragstherapie en functioneringsgerichte rehabilitatie.
 
Behavior Basics is nog in opbouw. In de loop van 2007 en 2008 zal de kennisbank worden uitgebreid met veel nieuwe kennisitems.

Het doel van Behavior Basics is kennis te ontsluiten, te delen en kennis te genereren.

Het belangrijkste onderdeel van Behavior Basics is de kennisbank (knowledge base). Deze knowledge base maakt gebruik van geavanceerde Zoomhive web-techniek, waaronder een zelflerende zoekmachine. Deze zoekmachine maakt bij het presenteren van de zoekresultaten gebruik van het zoekgedrag en de zoekervaringen van eerdere gebruikers.
De zoektechnologie zal zichzelf in de loop van de tijd steeds verbeteren. Het is daarvoor wel belangrijk dat gebruikers feedback geven over de kwaliteit van de zoekresultaten.

Behavior Basics is gebouwd op het platform PHPKB Zoomhive Edition (Beta-versie 2007) van Chadha Software Technologies (India) & Envovision BV (Netherlands). Alle rechten voorbehouden.

De Behavior Basics is eigendom van de Stichting Constructionele Gedragsanalyse te Utrecht. Alle rechten voorbehouden.Klik hier Om alle items te bekijken Gebruiksvoorwaarden Categorie:


File Attachments of Article Bijlage(n)

Er zijn geen bijlagen bij dit item